2-persoons Vakantiehuis 't Tolhuisje in Drenthe

Het Tolhuisje DrentheHET TOLHUISJE
Uniek gelegen in Drenthe!

Knus vakantieverblijf omringd door natuur. Comfort voor 2-personen.
meer info >

Bent u op zoek naar een accommodatie met meer comfort dan een camping, maar wel rustig gelegen en omringd door de natuur? Dan is het 2-persoons vakantiehuisje “Het Tolhuisje”, gelegen in Anderen, Drenthe, net iets voor u!

Het vakantiehuisje is gelegen aan de rand van Landgoed Tolhek, met een totale oppervlakte van circa 12 hectare bos en natuur. Het landgoed bevindt zich in het kleine dorpje Anderen, dat slechts circa 250 inwoners telt. Anderen is onderdeel van het Nationaal beek- en esdorpen landschap Drentsche Aa, bijzonder omdat het om een uniek natuur- en cultuurlandschap gaat. Het dorpje grenst bovendien aan het Balloërveld, een 367 hectare metend heideveld in de gemeente Aa en Hunze. Het vakantiehuisje is dan ook aan alle kanten omringd door de natuur.

Voor prijzen, meer info en boekingen ga naar: VakantiehuisjeHurenDrenthe.nl

Natuurhuisje met mooi uitzicht

Vanuit “Het Tolhuisje” heeft u vrij zicht op deze prachtige natuur; de weilanden en de Drentsche Aa. In de verte ziet u de Roldertoren en regelmatig laten (wilde) herten en konijnen zich zien in de velden. De vele ramen, openslaande deuren en de veranda geven het gevoel dat de natuur als het ware naar binnenkomt. Dankzij de vele wandel- en fietspaden wandelt of fietst u vanaf het vakantiehuisje zo de natuur in. De bekende wandelroute ‘het Pieterpad’ loopt zelfs direct langs het landgoed! En wanneer het tijd is voor een fiets- of wandelpauze, kunt u voor een hapje en een drankje terecht op een terrasje in één van de omliggende dorpen.

huisje rustig gelegen aan de rand van de Landgoed camping

Naast één 2-persoons vakantiehuisje is er een camping op het landgoed. Dankzij het kleinschalige en gemoedelijke karakter van de camping heerst er een gastvrije sfeer en staat persoonlijke aandacht voor de gast voorop. De ruim opgezette kampeerplaatsen zijn allen omringd door hoge oude sparren. Op de camping vindt u, naast al het groen, twee mooie vijvers en een hertenkampje. Als u in het vakantiehuisje verblijft, kunt u uiteraard een fijne wandeling maken over de camping. Echter kunt u er, dankzij de ligging van het vakantiehuisje aan de rand van het landgoed, ook voor kiezen om tijdens uw verblijf juist geen campinggasten tegen te komen.

Voor meer informatie over ons vakantiehuisje bezoek : vakantiehuisje huren drenthe .nl

 

woongedeelte huisje drenthehuisje huren - 2-personen slaapkamer

De gastvrijheid die u op het landgoed ervaart, zult u ook in de omgeving ervaren. De provincie Drenthe is immers niet voor niks op de derde plaats geëindigd in een onderzoek naar de meest gastvrije provincie van Nederland (Bungalowparkoverzicht.nl, "16). De plaats Rolde, gelegen op slechts 2 km afstand van het vakantiehuisje, is ideaal voor het halen van de dagelijkse boodschappen bij één van de twee supermarkten of het halen van verse broodjes bij de bakker. Wanneer u een avond geen zin heeft om zelf te koken, kunt u bij de vele restaurants in de (nabije) omgeving genieten van een heerlijke maaltijd.

Kortom, het 2-persoons vakantiehuisje 'Het Tolhuisje' in Drenthe biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke, ontspannen vakantie.

 

het vakantiehuisjeFoto'sPrijzenReserveren