Minicamping Landgoed Tolhek Drenthe

Charmecamping DrentheMinicamping Tolhek
Op zoek naar een geschikte camping in Drenthe? Onze Charmecamping kenmerkt zich door haar groene karakter. Een ideaal uitgangspunt voor uw kampeervakantie in Drenthe.
meer info >

Minicamping Landgoed Tolhek bevindt zich in het Drentse dorpje Anderen, landelijk gelegen in het nationaal beek- en esdorpen landschap Drentsche Aa. Bijzonder omdat het om een uniek natuur- en cultuurlandschap gaat. Hier staat de natuur nog centraal en kunt u genieten van een heerlijke vakantie in een harmonieuze en persoonlijke sfeer.

De minicamping biedt een unieke combinatie van zorgeloos ontspannen in een prachtig landschap en de vele faciliteiten die de omgeving te bieden heeft. Dankzij het kleinschalige en gemoedelijke karakter van de camping heerst er een gastvrije sfeer en staat persoonlijke aandacht voor u als kampeerder voorop. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en natuurlijk gelegen, met als uitgangspunt ruimte voor de natuur en voor elkaar. Hier word je ’s ochtends nog wakker door het gefluit van de vogels. Dat is kamperen in de natuur terwijl toch alle luxe binnen handbereik is. Zo zijn alle plaatsen voorzien van elektra en een eigen waterbron. Tevens beschikt de camping over gratis WiFi.

De provincie Drenthe bevat alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Het Drentse landschap kenmerkt zich door de vele slingerende beekjes, prachtige bossen, heidevelden en uiteraard de hunebedden en grafheuvels. Wanneer u door de provincie rijdt zult u verschillende natuurgebieden tegenkomen, naast de drie grote Nationale parken zijn er vele boswachterijen en uitgestrekte heide gebieden. De diversiteit van het landschap zorgt onderweg regelmatig voor prachtige fotomomenten. Vanaf mini camping Landgoed Tolhek fietst of wandelt u bovendien zo de natuur in. De camping is direct gelegen aan het Pieterpad (de bekende wandelroute die van Pieterburen in Noord Groningen naar de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg gaat) en wist u dat Drenthe het meeste aantal kilometer fietspad van Nederland heeft?

Meer informatie over onze minicamping treft u via onderstaande links.

 

De CampingFoto'sTarievenReserveren