Natuurcamping in Drenthe

Charmecamping DrentheCamping Tolhek Anderen
Op zoek naar een natuurcamping in Drenthe? Onze Charmecamping kenmerkt zich door haar groene karakter. Een ideaal uitgangspunt voor uw rustieke vakantie in Drenthe.
meer info >

Helemaal tot rust komen in een natuurlijke omgeving? Camping Landgoed Tolhek is gelegen in het prachtige nationaal beek- en esdorpen landschap Drentsche Aa. Bijzonder omdat het om een uniek natuur- en cultuurlandschap gaat. Op deze natuurcamping in Drenthe staat de natuur nog centraal en kunt u genieten van een heerlijke vakantie in een harmonieuze en persoonlijke sfeer.

Kamperen bij natuurcamping Landgoed Tolhek biedt een unieke combinatie van zorgeloos ontspannen in een prachtig landschap en de vele faciliteiten die de omgeving te bieden heeft. Dankzij het kleinschalige en gemoedelijke karakter van de natuurcamping is er een gastvrije sfeer en staat persoonlijke aandacht voor u als kampeerder voorop. De zeventig kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en omringd door hoge oude sparren. Het landgoed beslaat in totaal een gebied van ongeveer twaalf hectare bos en natuur. Waaronder een kruidenweide en twee prachtige vijvers. Aansluitend zijn eindeloze bossen en weilanden.

Drenthe heeft alle elementen voor een vakantie waarbij u weer één kunt worden met de natuur. Karakteristiek voor het Drentse landschapzijn de vele rustgevende beekjes, prachtige bossen, heidevelden en uiteraard de hunebedden en grafheuvels. Wanneer u door de provincie rijdt zult u verschillende natuurgebieden tegenkomen, naast de drie grote Nationale parken zijn er vele boswachterijen en uitgestrekte heide gebieden. Laat u verassen door de diversiteit van het landschap. Vanaf Camping Landgoed Tolhek fietst of wandelt u bovendien zo de natuur in. De camping is direct gelegen aan het Pieterpad.

Kortom, Drenthe is de provincie om heerlijk tot rust te komen. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Natuurcamping Landgoed Tolhek is de perfecte uitvalsbasis om Drenthe al wandelend, fietsend of met de auto/camper te ontdekken. Klik op onderstaande links voor uitgebreide informatie over onze camping.

 

De CampingFoto'sTarievenReserveren