Seniorencamping Drenthe - Camping Tolhek Anderen

Charmecamping DrentheSeniorencamping Drenthe
Kom ook kamperen op onze charmecamping in Anderen Drenthe. Camping met een groen karakter gelegen op landgoed. Ideaal voor een ontspannen en rustgevende kampeervakantie in Drenthe.
meer info >

Bent u op zoek naar een rustige, maar gezellige seniorencamping? Dan bent u bij Camping Landgoed Tolhek aan het juiste adres! Het kleinschalige en gemoedelijke karakter is kenmerkend voor de camping. Er heerst een gastvrije sfeer en persoonlijke aandacht voor u als kampeerder staat voorop. De 70 kampeerplaatsen zijn allemaal zeer ruim gelegen en omringd door hoge oude sparren. U heeft dus echt een eigen, ruime kampeerplaats, met voldoende privacy. Zo kunt u heerlijk tot rust komen.

Camping Landgoed Tolhek is gelegen in het dorpje Anderen Drenthe, dat slechts circa 250 inwoners telt. De seniorencamping bevindt zich, midden in de natuur, aan de weg tussen Rolde en Eext. Dat het goed toeven is op de camping, vinden niet alleen de jaarlijks terugkerende campinggasten, maar ook de vele dieren die zich hier laten zien. Naast het centraal op de camping gelegen hertenkampje, ziet men hier regelmatig (wilde) herten, konijnen en diverse (bijzondere) vogelsoorten. Bovendien beschikt de seniorencamping over twee prachtige vijvers.

Startpagina Camping Tolhek

Drenthe beschikt over een vlak landschap, waardoor u hier prettig kunt wandelen of fietsen. Op de camping liggen diverse wandel- of fietsroutes in de omgeving voor u klaar. Tevens beschikt Camping Landgoed Tolhek over goede faciliteiten, zoals gratis WiFi, per kampeerplaats beschikking over elektra en een eigen waterbron en twee ruime toiletgebouwen met schone douches en toiletten voor dames en heren. Bovendien kunt u gebruikmaken van een wasmachine, wasdroger, centrifuge en een diepvries. In één van de omliggende dorpen (bijvoorbeeld Rolde, op slechts 2 km van de camping) kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen of om een avond heerlijk uit eten te gaan of een drankje te nuttigen op een terras. De gastvrijheid die u op de camping ervaart, zult u ook in de omgeving ervaren. Drenthe is immers niet voor niks op de derde plaats geëindigd in een onderzoek naar de meest gastvrije provincies van Nederland (bron: Bungalowparkoverzicht.nl, "16).

En wanneer uw kleinkinderen een dagje op bezoek komen, is er ook voor hen genoeg te doen. Zo bieden de kleine speeltuin en het hertenkampje veel speelplezier, maar ook samen op zoek gaan naar (wilde) dieren zorgt voor uren vermaak! Of kom juist even helemaal tot rust met een heerlijk wijntje, middenin de natuur. U bent van harte welkom op onze seniorencamping!

 

De CampingFoto'sPrijzenReserveren