Rustige camping in Drenthe

Charmecamping DrentheCamping Tolhek Anderen
Op zoek naar een rustige camping in Drenthe? Onze Charmecamping kenmerkt zich door haar groene karakter. Een ideaal uitgangspunt voor uw rustieke vakantie in Drenthe.
meer info >

Even ontsnappen aan de drukte van alledag? Kom eens kamperen bij Camping Landgoed Tolhek. Deze rustige camping in Drenthe biedt een unieke combinatie van zorgeloos ontspannen in een prachtig landschap en de vele faciliteiten die de omgeving te bieden heeft. Dankzij het kleinschalige en gemoedelijke karakter van de camping heerst er een gastvrije sfeer en staat persoonlijke aandacht voor u als kampeerder voorop.

Camping Landgoed Tolhek bevindt zich in het Drentse dorpje Anderen, landelijk en rustig gelegen in het nationaal beek- en esdorpen landschap Drentsche Aa. Uniek omdat het om een bijzobnder natuur- en cultuurlandschap gaat. De natuur staat hier nog centraal en kunt u genieten van een heerlijke vakantie in een harmonieuze en persoonlijke sfeer. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim, rustig en natuurlijk gelegen. Uitgangspunt voor de inrichting van onze camping is ruimte voor de natuur en voor elkaar. Hier word je ’s ochtends nog wakker door het gefluit van de vogels. Dat is kamperen op een rustige camping in Drenthe, middenin de natuur, terwijl toch alle luxe binnen handbereik is. Zo zijn alle plaatsen voorzien van elektra en een eigen waterbron. Tevens beschikt de camping over gratis WiFi.

Rustig kamperen

De provincie Drenthe bevat alle ingrediënten voor een vakantie waarbij u helemaal tot rust kunt komen. Het Drentse landschap kenmerkt zich door de vele rustgevende beekjes, prachtige bossen, heidevelden en uiteraard de hunebedden en grafheuvels. Wanneer u door de provincie rijdt zult u verschillende natuurgebieden tegenkomen, naast de drie grote Nationale parken zijn er vele boswachterijen en uitgestrekte heide gebieden. De diversiteit van het landschap zorgt onderweg regelmatig voor prachtige fotomomenten.

Onze camping heeft ruime kampeerplaatsen en een natuurlijk karakter.

Klik op onderstaande links voor uitgebreide informatie over onze charmecamping.

 

De CampingFoto'sTarievenReserveren