Landgoed Tolhek - Kleine Camping Drenthe

Charmecamping DrentheMinicamping Tolhek
Op zoek naar een kleine camping in Drenthe? Onze Charmecamping vormt een ideaal uitgangspunt voor uw kampeervakantie in Drenthe.
meer info >

Bent u op zoek naar een kleine camping in Drenthe? Bij Camping Landgoed Tolhek bent u aan het juiste adres! De camping kenmerkt zich door haar kleinschalige en gemoedelijke karakter. Hierdoor heerst er een gastvrije sfeer en staat persoonlijke aandacht voor u als kampeerder voorop.

De camping bevindt zich op landgoed Tolhek, met een totale oppervlakte van circa 12 hectare bos en natuur. De camping is hiervan een (klein) onderdeel en biedt 70 ruim opgezette kampeerplaatsen, allen omringd door hoge oude sparren. Dankzij de ruime kampeerplaatsen heeft u voldoende privacy en kunt u heerlijk tot rust komen. De camping is gelegen in het kleine dorpje Anderen, Drenthe, dat slechts circa 250 inwoners telt.

Camping Tolhek Anderen Drenthe

Anderen is gelegen in het Nationaal beek- en esdorpen landschap Drentsche Aa, bijzonder omdat het om een uniek natuur- en cultuurlandschap gaat. Het dorp grenst bovendien aan het Balloërveld, een 367 hectare metend heideveld in de gemeente Aa en Hunze. Camping Landgoed Tolhek is dan ook omringd door prachtige natuur, wat ook zichtbaar is op de camping zelf. Zo vindt u hier, naast al het groen, twee mooie vijvers en diverse insecten- en vogelsoorten. Regelmatig doen (wilde) herten en konijnen een ronde over de camping.

Gastvrij en gemoedelijk kamperen

De gastvrijheid die u op de camping ervaart, zult u ook in de omgeving ervaren. Drenthe is immers niet voor niks op de 3de plaats geëindigd in een onderzoek naar de meest gastvrije provincie van Nederland (bron: Bungalowparkoverzicht.nl, 2016). De plaats Rolde, gelegen op slechts 2 km afstand van de camping, is ideaal voor het halen van de dagelijkse boodschappen bij één van de twee supermarkten of het halen van verse broodjes bij de bakker. Wanneer u een avond geen zin heeft om zelf te koken, kunt u bij één van de restaurants in de (nabije) omgeving genieten van een heerlijke maaltijd. Of neem even een fiets-/wandelpauze om een drankje te nuttigen op een terras.

Een fijne, kleine camping in Drenthe

Kort samengevat is Camping Landgoed Tolhek een fijne, kleine camping in Drenthe, waarbij gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor u als kampeerder voorop staat.

 

De CampingFoto'sTarievenReserveren